Bezoek onze nieuwe showroom:

Nieuwe Kerkstraat 13
4421JX
Biezelinge

Openinstijden:
U kunt op afspraak onze showroom bezoeken

Mobiel:06-83609222
of 06-53873983
info@instuc.nl

Instuc beton ciré

 


Instuc beton-ciré is van oorsprong een uit Frankrijk afkomstige betonstuc.

Door de warme uitstraling is het een zeer natuurlijk, authentiek en puur product

Bekijk de kleurenkaart

Door de vele kleuren van instuc beton-ciré (van elke kleur zijn stalen beschikbaar in de showroom);, waaronder 'beton look', is het toepasbaar voor elke ruimte of object. Hierbij valt te denken aan toepassingen in uw keuken (bv. keukenblad), badkamer, douche(vloer), wastafel etc. Ook kan het gebruikt worden voor de achterwand van uw toilet, de open haard en uw schouw. Kortom, instuc beton-ciré is toe te passen in werkelijk elke ruimte.

Van oorsprong is instuc beton-ciré een uit Frankrijk afkomstige beton-stuc. De letterlijke vertaling van instuc beton-ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc: het instuc beton-ciré. Door de unieke samenstelling en verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor elke ruimte in uw huis !


1 keer per maand geven wij een workshop beton Cire op zaterdagochtend in Goes. De duur van deze workshop is 3 uur. Kosten die hieraan verbonden zijn € 75.00 per persoon exclusief BTW. U kunt deze kosten terugverdienen door binnen een maand Beton Cire af te nemen .


U kunt zich opgeven voor een workshop : instuc@zeelandnet.nl

Wij hebben ook een prachtige showroom in Goes welke u op afspraak kunt bezoeken.Instuc beton-ciré flow is speciaal ontwikkeld voor vloeren die door de samenstelling ervan zeer duurzaam zijn. Men spreekt hier van echt 'woon-beton' en is net als Instuc beton-ciré in vele kleuren verkrijgbaar.


Instuc beton-ciré is een betonlookachtige wandstyling. Waterdicht, strak, naadloos en stijlvol. ldeaal voor uw badkamer, toilet en keuken. Waterdichte wanden zonder het gebruik van tegels zijn het nieuwe interieurbeeld. Met instuc beton-ciré creeert u een naadloze, volledig waterdichte wand voor uw inloopdouche, badkamer, keuken of woonkamer.